keresés:
kezdőlapcégünkrőlszolgáltatásokkereskinálletöltések/áraklinkekkapcsolat  
   
 
  hasznos információk
  cégnév kereső
  partnereink
  adóhumor
  jelentkezési lap
   
 
Bejelentkezés:
 
rólunk mondták:  
 
  Szolgáltatások / Jogi tanácsadás, képviselet
Untitled Document
Jogi tanácsadás, képviselet.

A Jogi tanácsadást, képviselet olyan partnerirodák látják el, amelyek kellő tapasztalattal rendelkeznek cégek, gazdasági társaságok, egyéni vállalkozók mindennapi életben felmerülő gondjainak megoldásában.

Cégalapítás,cégjog:

Cégjog területén a cégek alapításán és megszűntetésén túlmenően komoly tapasztalattal rendelkezünk a gazdasági társaságok működése során felmerülő problémák kezelésében - igazgatósággal, felügyelő bizottsággal, vezető tisztségviselőkkel, ezek jogkörével, stb. - kapcsolatos ügyek intézésében. Gyakran vezetünk közgyűléseket, taggyűléseket, kezelünk cégiratokat

Szerződések készítése:

Irodánk nagy számban készít különféle szerződéseket. Meghallgatva az ügyfelek ügyletkötési szándékát, végig gondoljuk, rendszerbe szedjük és a szükséges szerződést biztosító mellékkötelezettségeket beleépítjük szerződéseinkbe, figyelve a napjainkra meglehetősen bonyolulttá vált okiratok megfelelő alakszerűségére, formai kellékekre

Büntetőügyek:

Alkalmanként büntetőügyben is ellátunk védelmet, elsősorban azoknak az ügyfeleinknek az ügyeiben, akik más ügyekben is irodánk partnerei. Közlekedési ügyekben, fiatalkorúak ellen indult büntetőügyekben vagy gazdasági bűncselekmények védelmében vannak komoly tapasztalataink.

 

Egyéb jogi kérdések, ügyek:

Irodánk tevékenysége elvileg minden cégjogi kérdés kezelésére alkalmas, szükség esetén partnerirodák az adott ügyben nagyobb szakértelemmel rendelkező tagjaival is konzultálunk, vagy végezzük közösen a munkát.
Idegen anyanyelvű, külföldi ügyfeleink ügyeiben a magyaron kívül angolul is tárgyalunk, levelezünk.

Partnerirodák az alábbi témakörökben állnak rendelkezésükre:

  • Adójog, Vagyonadó
  • Társasági jog
  • Gazdasági jog
  • Polgári jog
  • Büntető jog
  • Közigazgatási jog
  • Verseny jog
  • Csöd és felszámolási jog
  • Követelések, adóságok kezelése
  • Peres nem peres képviselet

 

 
  EVÁ-s cégre volt szükségem és a Cégüzlet Kft. segített számomra ideális céget találni. Gyors ügyintézés, megbízható cég! Ajánlani tudom mindenkinek. - Szombathely
Fantasztikus, hogy milyen hatékony, barátságos és gyakorlattal rendelkező csapatuk van. Cégem veszteséges volt és teljesen kilátástalan volt számomra, hogy sikerül valaha eladnom!

Teljes mértékben ajánlom mindenkinek az önök szolgáltatásait!

Miklósi Bernadett
Jó volt Önökkel beszélgetni, mert végre valaki olyan partnerre találtam, aki kreatívan gondolkodik a dolgokról, aki érzi és tudja mi a teendő, hogy cége folyamatosan és jól működjön.
Kiváló szolgáltatás, olcsó és rejtett költségek nélküli. Ajánlom mindenkinek!
Rácz Zsuzsanna Budapest
Szeretném jelezni, hogy nagyon elégedett voltam a munkájukkal. Különösen tetszett, hogy egy hétvégén írt email-re is gyorsasággal válaszoltak és a következő héten már el tudtak fogadni. Szimpatikus és megbízható csapat, nyugodtan bíztam cégügyeimet a Cégüzlet Kft. - ra.
Még egyszer köszönöm és gratulálok a weblapjukhoz is!

Üdvözlettel:
Kaffai Szabolcs
 
  ugrás a lap tetejére Egy biztos pont az üzleti világban Általános szerződési feltételek  
       
  Cégüzlet kft. 2010©

Központi elérhetőség:
1137 Budapest
Radnóti Miklós út 38. 3em. 14.
(23 kaputelefon)
Ügyfélszolgálat:
Hétfőtől - péntekig: 08.00-17.00
tel: +36 1/787-0804
Fax : +36 1/784-3303
ceguzlet@ceguzlet.hu