Szolgáltatások

1Gazdasági társaságok (Bt., Kft., Rt.) adás-vétele.
Eladósodott cége,- vagy csak Eladó cége van?
Bármilyen problémája van Cégével kapcsolatban?
Ha diszkréten szeretné társaságát értékesíteni, vagy befektetési lehetőséget keres, úgy kiválasztjuk az Ön igényeinek legmegfelelőbb partnert.
Megkeressük a megfelelő vevőt, amennyiben el kívánja adni társasági üzletrészét, vagy ki szeretne lépni betéti társaságból, úgy írja meg
legfontosabb tudnivalókat a társaságról, mint például az alapítás éve, az üzletrész és a tőke mértékét, és azt, hogy a társaságot terheli-e
köztartozás, vagy egyéb kötelezettség.

Vásároljon ellenőrzött céget, és nem érheti csalódás. Ha van megoldás, megtaláljuk.

Cége adóssággal terhelt, és erre szeretne megoldást találni?

Vállalkozásában megoldhatatlannak látszó problémák akadtak, úgy érzi saját erőből nem tudja a gondjait megoldani? Állami intézményekkel szembeni tartozások, szállítói tartozások, büntetések, bírságok terhelik a cégét? Nyugtalanítják a hitelezők és végrehajtók zaklatásai? Nem tudja hogyan folytassa, vagy szüntesse meg vállalkozását, vagy hogyan mentse meg cége, és a saját vagyonát? Vagy egyszerűen csak elege lett a vállalkozásából, és annak terheiből és el akarja kerülni a végelszámolás hosszadalmas procedúráját?

Forduljon hozzánk bizalommal, maximális diszkréció, kívánságra az előkészítő megbeszéléseken teljes anonimitás. Ügyfeleket kizárólag egyeztetett időpontban fogadunk, garantáljuk, hogy irodánkban az egyezetett időpontban kizárólag Ön és munkatársaink lesznek jelen.

Irodánk tapasztalata és kapcsolatrendszere segítségével az ön rendelkezésére áll a legsúlyosabb helyzetek esetén is.

Elvesztett perek, büntetések, bírságok? Nem probléma!
Legyen az ön cégével szemben bármilyen jogi eljárás, annak további rendezése az új tulajdonos gondja! Hozzáértéssel, kedvező feltételekkel segítünk problémája megoldásában Valamennyi társas vállalkozás üzletrésze – jogszabály vagy szerződés ellenkező rendelkezése hiányban - forgalomképes, így átruházható. Az üzletrész átruházáshoz írásbeli szerződést kell kötni. Az üzletrész átruházása esetén az átruházónk a társasági jogviszonyból eredő jogai és kötelezettségei az üzletrész megszerzőjére szállnak át.

Üzletrész adásvétel esetén, ha szükséges megkeressük a megfelelő vevőt, előkészítjük az adásvételt, biztosítjuk az ügyvédi ellenjegyzést és lebonyolítjuk a cégeljárást.
2Üzletrészek adás-vétele közvetítése.
Az üzletrész átruházása esetén az átruházónak a tagsági jogviszonyból eredő jogai és kötelezettségei az üzletrész megszerzőjére szállnak át. Az üzletrész átruházásához írásbeli szerződést kell kötni, melyet be kell jelenteni a Cégbíróságnak a törvényben előírt határidőn belül és kérelmezni kell a Cégbíróságot, hogy vezesse át a Cégnyilvántartáson a módosítást.

Amennyiben el kívánja adni üzletrészét jó helyen jár.
Üzletrészek adás-vételében közvetítésében segítjük partnereinket, azok teljeskörű bonyolítását szintén igen rövid határidőn belül lebonyolítjuk, akár 1-2 nap alatt, az ügyvédi munkát, dokumentumok beszerzését, vevők közvetítését beleértve. Igény esetén belföldi, vagy külföldi vevőket közvetítünk cég értékesítésekhez, akiket adott esetben tartozással bíró cége is érdekelhet, külön megegyezés alapján.
3Cégalapítás, módosítás.
Vállalkozás alapítása előtt érdemes néhány kérdés tisztázása, amely a későbbi döntések meghozatalakor fontos lehet. Mielőtt megalapítaná cégét, módosítaná adatait vagy meglévő társasági szerződését, esetleg az átalakulás netán a megszűnés eladás gondolata foglalkoztatja mindenképpen fontos könyveléssel foglalkozó szakember tanácsát kikérnie. Kérdéseinek megválaszolásában segítségére lehetünk Önnek ügyvédi kapcsolatunkkal közösen.

Cégalapítás Könyvelőt ne utólag keressen, amikor már minden szerződést aláírt. A jó szakember sok tanáccsal és információval ellátja Önt még az alakulás előtt. Segítségére lehet a társasági forma kiválasztásában, a vállalkozás tevékenységi körének meghatározásában, adózás szempontjából fontos kérdésekben, melyek esetleg az aláírt szerződések módosítását vonja maga után plusz költségekért. Már az előtársasági időszakban (az az időszak, amíg a céget a cégbíróság bejegyzi) vannak fontos bejelentési kötelezettségek, melyek elmulasztása bírságok fizetésével járhat. Irodánk vállalja a szakszerű tájékoztatást és minden segítséget megad ahhoz, hogy Önnek csak a cégvezetés legyen a dolga.

Módosítás

Már működő cégének adataiban változás történt? Irodánk segít a módosítás ügyintézésében.

Átalakulás

Kérdésként merül fel, hogy mikor érdemes az átalakulással foglalkozni. Nem minden esetben éri meg a költségek felvállalása. Az eljárási idő hosszú is lehet, amennyiben számviteli és jogi oldalról nem a megfelelően előkészített anyagok állnak a vezetés rendelkezésére. Kérjen előzetes tájékoztatást a költségekről, hogy az optimális döntést hozhassa meg. Irodánk segít minden számviteli, jogi, könyvvizsgálói feladat elvégzésében.

Megszűnés

Amennyiben minden kérdése megválaszolására került és a végső megoldás a megszűntetés Irodánk segít minden számviteli, jogi, könyvvizsgálói feladat elvégzésében legyen az végelszámolás vagy felszámolás
4Gazdasági tanácsadás, válságkezelés, válságmenedzselés.
Problémái megoldásában szolgáltatásaink jogszerűen megoldást jelenthetnek! Élet- és gazdasági helyzetek megoldásában hosszú évek tapasztalatai alapján közreműködünk. Megfelelő szakértelem mellett és a törvényes előírások tudatos alkalmazásával bármely csődközeli állapot hatékonyan kezelhető anélkül, hogy az ügyvezetők vagy a tulajdonosok érdekei sérülnének! Ám ehhez már tapasztalat és szakértelem kell!

Csőd ? - Csődeljárás ? - Kiknek tudunk segíteni?

Azoknak a vállalkozóknak, akik a válság hatására nehéz helyzetbe kerültek: Bt-k, kft-k, vállalkozók.

Mitől félnek cégek tulajdonosai, cég vezetői?

  • Felszámolás
  • Végelszámolás
  • Csőd (csődbűntett)
  • Fizetésképtelenség
  • Kiegyenlítetlen számlák és ügyvédi felszólítások


Ezek mind-mind riasztó kifejezések a vállalkozói kéziszótárban, ugyanakkor könnyen kezelhető kifejezések irodánk gyakorlatában. Megbízás esetén képviseljük ügyfeleink érdekeit szükség esetén átvesszük cége ügyvezetését is, ennek megfelelően törvényes keretek között megtaláljuk a helyes utat cége számára.
5Céginformáció, cégfigyelés.
Az információszerzés célja, a kintlévőség megelőzése.
A szerződés megkötéséhez olyan információra van szükség, amely megalapozhatja a korrekt és biztonságos kereskedelmi kapcsolatot. Megrendelőnek a szükséges információk birtokában a szokásos üzletmenet mellett különféle általunk ajánlott és a gyakorlati életben bevált biztosítékot alkalmazhat.
6Cégeknek székhelyszolgáltatás, Irodai háttérszolgáltatás.
A székhely a cég bejegyzett irodája, ami a társaság levelezési címe, azaz a hely, ahol a cég üzleti és hivatalos iratainak átvétele, értekezése, őrzése, rendelkezésre tartása történik.

Székhelyszolgáltatásunkat azon ügyfeleknek kínáljuk, akiknek nincs lehetőségük a törvényben előírt székhelyét biztosítani,

Továbbá azoknak, akiknek nem célszerű vagy szükséges magas költséggel, önálló személyzettel külön irodát fenntartani.

Szolgáltatásunk keretében székhelyet szolgáltatunk cégének, melynek keretében elhelyezzük cégtábláját, átvesszük és kezeljük iratait és biztosítjuk a székhely fenntartásának egyéb feltételeit.

Önnek csak arra van gondja, hogy ténylegesen a vállalkozásával foglalkozzon.

Az irodában üzleti tárgyalásokra alkalmas tárgyaló áll az Ön illetve partnerei rendelkezésére. A tárgyaló iránti igényt előre kell egyeztetni. A tárgyalásaira amennyiben igényli, kell jártassággal bíró szakembert biztosítunk
7Csődeljárás, végelszámolás lebonyolítása, menedzselése.
Felszámolással fenyegetik?

Keressen meg minket, mert segíthetünk abban, hogy hitelezőivel megegyezzen, a hitelezőktől csődvédelem formájában fizetési haladékot nyerjen.

Közreműködünk a csődvédelem létrejöttében, segítünk a hitelezők tájékoztatásában, a megújulási program elkészítésében, kivitelezésében.

Ha tevékenységét meg szeretné szüntetni, és nem is tartozik senkinek sem, vagy tartozik, de cége vagyona fedezi a hitelezők követelését, segítünk abban, hogy cége végelszámolással meg tudjon szűnni.
8Felszámolás, végrehajtás eljárás szakszerű előkészítése, menedzselése.
Partnere ellen végrehajtást rendeltek el, vagy megindították felszámolását, mielőtt tartozását kiegyenlítette volna Önnek?

Ebben az esetben szakszerű és gyors segítségre van szüksége, hogy adósa vagyona értékesítése során Önnek minél magasabb rész jusson.

Vegye igénybe szolgáltatásunkat, felszámolási illetve végrehajtási eljárásban!

Gyakorlattal rendelkező partnereink segítségével akár képviselete ellátásával is minden törvényes eszközt igénybe veszünk és minden törvényes lépést megteszünk, hogy az Ön vagy cége követelése minél nagyobb része kerüljön kielégítésre.
9Jogi tanácsadás, képviselet.
A Jogi tanácsadást, képviselet olyan partnerirodák látják el, amelyek kellő tapasztalattal rendelkeznek cégek, gazdasági társaságok, egyéni vállalkozók mindennapi életben felmerülő gondjainak megoldásában.

Cégalapítás,cégjog:

Cégjog területén a cégek alapításán és megszűntetésén túlmenően komoly tapasztalattal rendelkezünk a gazdasági társaságok működése során felmerülő problémák kezelésében - igazgatósággal, felügyelő bizottsággal, vezető tisztségviselőkkel, ezek jogkörével, stb. - kapcsolatos ügyek intézésében. Gyakran vezetünk közgyűléseket, taggyűléseket, kezelünk cégiratokat

Szerződések készítése:

Irodánk nagy számban készít különféle szerződéseket. Meghallgatva az ügyfelek ügyletkötési szándékát, végig gondoljuk, rendszerbe szedjük és a szükséges szerződést biztosító mellékkötelezettségeket beleépítjük szerződéseinkbe, figyelve a napjainkra meglehetősen bonyolulttá vált okiratok megfelelő alakszerűségére, formai kellékekre

Büntetőügyek:

Alkalmanként büntetőügyben is ellátunk védelmet, elsősorban azoknak az ügyfeleinknek az ügyeiben, akik más ügyekben is irodánk partnerei. Közlekedési ügyekben, fiatalkorúak ellen indult büntetőügyekben vagy gazdasági bűncselekmények védelmében vannak komoly tapasztalataink.

Egyéb jogi kérdések, ügyek:

Irodánk tevékenysége elvileg minden cégjogi kérdés kezelésére alkalmas, szükség esetén partnerirodák az adott ügyben nagyobb szakértelemmel rendelkező tagjaival is konzultálunk, vagy végezzük közösen a munkát. Idegen anyanyelvű, külföldi ügyfeleink ügyeiben a magyaron kívül angolul is tárgyalunk, levelezünk.

Partnerirodák az alábbi témakörökben állnak rendelkezésükre:

Adójog, Vagyonadó
Társasági jog
Gazdasági jog
Polgári jog
Büntető jog
Közigazgatási jog
Verseny jog
Csöd és felszámolási jog
Követelések, adóságok kezelése
Peres nem peres képviselet
10Követelés kezelés adóság behajtás.
Magánszemélyeknek és vállalkozásoknak egyaránt!

A piacon versenyző cégekkel ellentétben, nem csupán egyetlen területre terjed ki a szolgáltatásunk, hanem széles körben szolgáljuk megbízóinkat, akik gyors és szakszerű segítségnyújtásban részesülnek.
A hosszú évek alatt szerzett szakmai tapasztalattal, kitartással, biztonságos jogi háttérrel igyekszünk a maximumot nyújtani.
Az eredményes ügyintézés érdekében munkatársaink az üggyel és az ügyféllel személyre szabottan foglalkoznak. Teljes körűen feltérképezzük az adósság keletkezésének körülményeit, hátterét és az ügyben résztvevő összes érintettet.

Fontos a körültekintő, teljes körű adat és információgyűjtés, melyek elengedhetetlen feltételei a sikeres ügyintézésnek.
Megbízóinkkal folyamatos a kapcsolattartás, részletes tájékoztatás. A behajtási folyamatot megbízóink igényeinek megfelelően alakítjuk ki. Jellemzőek a cégek között fennálló késedelmes fizetések, tartozások, ezek kintlévőségeit és behajtását is elvégezzük.

NE FINANSZÍROZZA TOVÁBB ADÓSÁT!!!

Az adósságbehajtása és a kintlévőségek kezelése megtervezett összetett lépések láncolata, amelyben az adósság keletkezésének időpontjának nagy jelentősége van. Minél hamarabb kezdjük el a szakszerű behajtási folyamatot, annál gyorsabb a sikerünk.
Cégünk az adósságbehajtás illetve a követeléskezelés folyamatában rendkívül figyelmesen és gyorsan dolgozik.

Az adós nagyon sok esetben szorult helyzetben lévő személy vagy cég, aki nem minden esetben önhibájából adódóan nem tud fizetni, ezért a megbízóink igényeinek maximális figyelembe vételén túl igyekszünk a "másik félt" is segíteni, ugyanis hitelintéző kollégáink nagyon gyors és kedvező lefolyású hiteleket tudnak biztosítani az adós számára, legyen az magánszemély vagy cég.

A behajtás folyamata: cégünknél a behajtás folyamata a sok hasonló tevékenységi kört végző cégekkel ellentétben nem telefonbeszélgetés és levelek küldésével kezdődik, hanem személyes megkeresést alkalmazunk.

Miért jó ha cégünket választja?

Mert mi:
ügyfelünk képviseletét a legnagyobb körültekintéssel végezzük,
a behajtás az érvényes törvények és jogszabályok betartása mellett történik, melyek
kereteit soha nem lépjük át,
megbízóink személyiségi jogait tiszteletben tartjuk,
minden adatot és információt bizalommal kezelünk,
szerződésünk nem évül el, addig foglalkozunk ügyével, ameddig azt sikerre nem visszük,
a megbízási szerződés megkötésének pillanatától minden felelősség cégünkre hárul

Irodánk vállalja (Engedményezés, megbízási szerződés, stb. alapján) gazdasági társaságok, Társasházak, magánszemélyek, illetve Önkormányzatok nem adók módjára behajtható kintlévőségeinek szakszerű és gyors érvényesítését az ország egész területén.

Szolgáltatásunk az alábbi ügyfélkör számára elérhetőek:

· Gazdasági társaságok, (Bt., Kft., Nyrt., Zrt., stb.) · Magánszemélyek, · Társasházak, ingatlankezelők, irodaház-üzemeltető cégek, · Önkormányzatok Irodánk a Ptk. 474. § - 483. §-a alapján megbízási szerződés keretében vállalja, továbbá indokolt esetben a Ptk. 328. § - 331. §-a alapján engedményezési szerződés keretében teljes felelősséggel jár el ügyfelei követeléseinek behajtása érdekében.
11Cégüzlet Kft. pályázati üzletágának szolgáltatásai.
Díjmentes pályázati tanácsadás

Ügyfeleink üzleti céljai mentén haladva forrástérképet készítünk Bemutatjuk a pályázati folyamatokat ( korrekt tájékoztatás, a folyamatok átláthatóságának biztosítása)
Díjmentes előminősítés, a pályázati alkalmasság megállapítása
A forrástérképen szereplő pályázatok kritériumai szerinti pályázati alkalmasság megvizsgálása (pályázó, és projekt szinteken egyaránt)
Pályázat kidolgozása
A pályázat elkészítése, benyújtása a pályázati útmutatóban foglalt szakmai és formai követelményeknek megfelelően
Kapcsolattartás az illetékes hatósággal
Segítségnyújtás a támogatási szerződés megkötéséhez
Támogatás lehívási szolgáltatás
Tanácsadás a nyertes pályázók dokumentációs és elszámolási kötelezettségeire vonatkozóan
Segítségnyújtás az elnyert összegek mielőbbi lehívása érdekében
Közreműködés a helyszíni szemléken
Számlák, egyéb bizonylatok ellenőrzése
(EPEJ) Egyszerűsített Projekt Előrehaladási Jelentés elkészítése
(PEJ) Projekt Előrehaladási Jelentés elkészítése
(ZPEJ) Záró Projekt Előrehaladási Jelentés elkészítése
Egyéb dokumentációs szolgáltatás pl.: Módosítási kérelem elkészítése
Fenntartási Jelentés elkészítése
További információ, díjmentes tanácsadás.
12Válságmenedzselés válságkezelés.
Irodánk megbízható szolgáltató a problémás cégek válságkezelésében, tapasztalt munkatársaink bármikor az Ön rendelkezésére állnak egy ingyenes konzultációra.

Megfelelő jogi hátterünk segítségével szinte nincs számunkra leküzdhetetlen akadály!

Cégügyekben évtizedes tapasztalattal rendelkező ügyvédi irodával van együttműködési megállapodásunk, mely elengedhetetlen feltétele tevékenységünk ellátásának.
Írjon emailt nekünk!
X